DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıFİLİSTİN’DE OSMANLI POSTALARI 1840 – 1918 (Cilt 1)
İndirim!

FİLİSTİN’DE OSMANLI POSTALARI 1840 – 1918 (Cilt 1)

Stokta yok

Editör: Kemal Giray
Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Altın madalyalı Alexander Koleksiyonu temel alınarak hazırlanmış Filistin’deki Osmanlı Postaları üçlemesinin, Birinci Dünya Savaşı sırasındaki Osmanlı Sahra Postaları’nı kapsayan ilk kitabını 2000 yılında yayımlamıştık.Kitap, Osmanlı idaresi altında Kudüs’ten gönderilmiş bilinen en eski mektuba kadar olan dönemi içeriyor. Aynı zamanda, başka örneği bulunmayan birkaç mektup ve kartpostala da yer veriyor.

Editör