DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıEğitim, Çatışma ve Toplumsal Barış: Türkiye’den ve Dünya’dan Örnekler
İndirim!

Eğitim, Çatışma ve Toplumsal Barış: Türkiye’den ve Dünya’dan Örnekler

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Tarih Vakfı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nün 19-20 Haziran’da İstanbul’da düzenlediği “Toplumsal Barış İçin Eğitimin Yeniden Yapılandırılması Uluslararası Sempozyumu”nda sunulan tebliğlerin bir araya getirildiğii bu derleme, Türkiye’den ve dünyadan farklı örnekler ışığında bu tür sorulara cevap aramakta ve eğitimin toplumsal barışın inşasında oynayabileceği rolü konu almaktadır.