DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıBirinci Dünya Savaşı’na Katılan Ülkelerden Mesaj Var
İndirim!

Birinci Dünya Savaşı’na Katılan Ülkelerden Mesaj Var

Stokta

Hazırlayan: Nalan Balcı - Yücel Kabapınar
Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Bu kitap, kolektif ve deneysel çalışma sürecinin sonunda ortaya çıkan öğrenci ürünlerinin tarih eğitiminin demokratikleşme sürecine katkı sağlaması ve yeni yapılacak projelere umut vermesi için hazırlanmıştır. Öğrenciler, maruz kaldıkları, eğitim süreçlerine katılmak için kendilerine fırsatlar tanındığında, öngörülerimizin çok ötesinde işler yapabileceklerini, nasıl bir eğitim almak istedikleri konusunda çok makul yaklaşımlar geliştirebileceklerini bu proje ile göstermekte ve seslerini duyurmaya çalışmışlardır. Elinizdeki bu kitap söz konusu serüvenin nihai ürünü olarak, tüm bu çalışmalar sırasında üretilmiş materyallerden yapılmış bir derlemeyi içermektedir.

Hazırlayan

,