Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Ortaklığında Online Pandemi Söyleşileri

Tarih Vakfı, 2020'nin ilk ayında Adana Büyükşehir Belediyesi ile imzaladığı protokolle Adana’da gerçekleşecek olan aylık toplantılar, konferanslar, sergiler ve kongrelere dair yeni bir dönemin duyurusunu yapmıştı.

Bu işbirliği kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi ve Tarih Vakfı tüm dünyada COVID-19 Pandemisi nedeniyle yaşanan olağan dışı günlerde alanında özgün çalışmaları bulunan düşünürlerin tarihsel bakış açısı ile gündeme dair meseleleri online tartışmak üzere 3 ay sürecek bir söyleşi programı düzenliyor.

Bu söyleşiler her Cumartesi saat 18:00-19.00 arasında Zoom üzerinden yapılacak ve ardından Pazar günleri Adana Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalı üzerinden yayınlanacaktır.