Marksizm Seminerleri Online Seminer Serisi Olarak Devam Ediyor.

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm seminerleri, Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı yeni döneminin ilk iki buluşmasını gerçekleştirebilmişti ki, covid-19 pandemisinin tüm dünyada yarattığı koşullar, nihayet Türkiye’yi de etkisi altına aldı. Böylece Tarih Vakfı çatısı altında gerçekleşmesi planlanan tüm etkinlikler Yönetim Kurulu kararıyla iptal edildi; arşiv ve kütüphane bölümleri de dahil olmak üzere, fiziksel faaliyetlere ikinci bir karara kadar ara verildi.

İçinde bulunduğumuz koşulların bizleri fiziksel olarak bir araya gelmekten alıkoyuyor olmasına rağmen faaliyetlerimiz adına bir atalete sebep olamayacağı inancıyla etkinliklerimizi uzaktan erişimle, online platformlar üzerinden devam ettirme kararı aldık. Dolayısıyla Marksizm 202: Tarih ve Kuram seminerleri programına uygun olarak uzaktan erişimle devam ediyor.