Tarih Vakfı

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

Tarih & Saat:
Yer: Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile Tarih Vakfı arasındaki protokol uyarınca yürütülen “Milli Mücadele Yıllarında Eskişehir ve 100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu” projesi kapsamında hazırlanan “Eskişehir’de İşgal ve Direniş”, “Eskişehir’in Kurtuluşu”, “Milli Mücadelede Eskişehir’de Sol”, “Yunan İşgal Kaynaklarında İşgal Eskişehir’i” ve “Milli Mücadele ve Eskişehir” kitapları, sergi ve belgesel tanıtım paneli programı, Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan, Prof. Dr. Kemal Yakut, Dr. Emel Akal, Doç. Dr. Nurşen Gürboğa ve Prof. Dr. Zafer Toprak’ın konuşmaları ile 14 Mayıs Cumartesi günü 15:00’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Programın moderatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan üstlenecek.