Tarih Vakfı

Bursa Nazım Hikmet Kültürevi

Yer: Bursa Nazım Hikmet Kültürevi

Bursa Nilüfer Belediyesi ile iş birliğinde düzenlenen Tarih Buluşmaları kapsamında Senem Timuroğlu, “Kadınların ve Feminizmin Tarihine Edebiyattan Bakmak” başlıklı konuşmasıyla 4 Mart 2020 Salı günü saat 19.00’da Bursa Nazım Hikmet Kültürevi’nde olacak.

Yer: Bursa Nazım Hikmet Kültürevi

Bursa Nilüfer Belediyesi ile iş birliğinde düzenlenen Tarih Buluşmaları kapsamında Burak Özçetin, “Televizyonlardaki Tarih Dizileri ve Muhafazakâr Tahayyül” başlıklı sunumuyla muhafazakar tahayyüle bir ayna tutmak üzere 4 Şubat saat 19:00’da Bursa Nazım Hikmet Kültürevi’nde olacak.

Yer: Bursa Nazım Hikmet Kültürevi

Bursa Nilüfer Belediyesi ile iş birliğinde düzenlenen Tarih Buluşmaları kapsamında Esra Danacıoğlu, Oktay Özel ve Tarih Vakfı Başkanı Mehmet Ö. Alkan, “Tarih Ne İşe Yarar?” sorusuna yanıt aramak üzere Bursa Nazım Hikmet Kültürevi’nde bir araya geliyor.