Tarih Vakfı

Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

by

Yer: Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Eskişehir’de Sema Erder’in katılımıyla “Tarih Konuşmaları” serisi altında gerçekleştirilecek olan “Türkiye’de Göçün Tarihi” başlıklı söyleşi, 27 Şubat 2020’de saat 19.00’da Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yer: Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Eskişehir Okulu Tarafından düzenlenen konferanslar ve açık dersler kapsamında  Mehmet Ö. Alkan, 64. konuşmacı olarak yapacağı “Osmanlı’dan Günümüze Demokrasi ve Seçimler” başlıklı konuşması ile 24 Nisan Çarşamba günü Eskişehir Okulu’nun konuğu oluyor.

Yer: Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Tarih Vakfı olarak 15 Kasım 2018 tarihinde Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile düzenli ortak etkinlikler gerçekleştirmek üzere bir protokole imza attık. İmzalanan protokol gereği Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile kamuoyunda ilgi uyandırması hedeflenen panel, konferans ya da söyleşi organizasyonları gerçekleştirilecek. Eskişehir’de “Tarih Konuşmaları” serisi altında bugüne kadar 3 buluşma gerçekleştirildi.