Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Feminist Tarihyazımında Temalar, Sorular, İmkanlar

Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Feminist Tarihyazımında Temalar, Sorular, İmkanlar

• Tarih:
  • Yer: Tarih Vakfı
  • Adres: Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü, Fatih, İstanbul
  • Şehir:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Başak Tuğsavul Ünal (Tarih Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı) ve Fatmagül Berktay ile Sevgi Uçan Çubukçu’nun açılış konuşmaları ardından Nurşen Gürboğa’nın oturum başkanlığında gerçekleştirilecek olan programda değerli katılımcılarımız Ebru Aykut, Zeynep Kutluata, Nur Deriş ve Tuba Demirci; “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Feminist Tarihyazımında Temalar, Sorular, İmkanlar” başlığı altında kadın hareketinin gelişimini ve durumunu hukuk, devlet politikaları, savaşlar, toplum ve tarihyazımı eksenleri etrafında çeşitli yönleriyle ele aldıkları sunumlarıyla aramızda olacaklar.

Tarih: 8 Mart 2020, Pazar

Saat: 10.30-15.00

Adres: Tarih Vakfı, Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. No:10, 34134 İstanbul (Marmara Belediyeler Birliği Binası)

OSMANLI’DAN CUMHURİYET’E