Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > “Osmanlı Kadın Tarihine Yeniden Bakmak” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel etkinliğimiz Yönetim Kurulu Üyemiz Nurşen Gürboğa moderatörlüğünde 13 Mart 2021 Cumartesi günü uzaktan erişimle, online gerçekleşecek!

Modern Türkiye’de Siyasi Düşünce  kitap serisinin  Feminizm Cildi Üzerinden  “Osmanlı Kadın Tarihine Yeniden Bakmak” adıyla  13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 16.30’da Tarih Vakfı Youtube kanalımızdan canlı yayınlanacak programımızda  Feryal Saygılıgil, Nacide Berber, Emine Hızır, Başak Tuğ, Zeynep Kutluata, Sevdagül Kasap, Yaprak Zihnioğlu, Efi Kanner, Ebru Aykut katılımcı olarak yer alacaklardır. Programın moderatörlüğünü Yönetim Kurulu üyemiz Nurşen Gürboğa üstlenecektir.