Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > ”MİNERVA KONUŞMALARI: TARİHTE İSTANBUL” – Mimar Sinan’ın İstanbul’u: 16. Yüzyılda Şehri Biçimlendirmek – Uğur Tanyeli

• Tarih:
  • Yer: Minerva Han
  • Adres: Karaköyİstanbul

Tarih Vakfı ve İPM iş birliğiyle her ay düzenlenecek olan Minerva Konuşmaları: Tarihte İstanbul serisi Minerva Han Karaköy’de devam ediyor. Konuşma dizisinde Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, farklı yüzyılları ve dönemleri kapsayacak biçimde İstanbul’un siyasi, ekonomik, toplumsal ve kentsel varlığı ele alınacak.

Tarihte İstanbul serisinin bu bölümünde Uğur Tanyeli ile “Mimar Sinan’ın İstanbul’u: 16. Yüzyılda Şehri Biçimlendirmek” başlığı üzerine konuşulacak. 20 Ekim 2022Perşembe saat 18:00’de Minerva Han’da yüz yüze ve çevrimiçi toplantıda görüşmek üzere.

Çevrimiçi katılıma kayıt olmak için tıklayınız.

Yüz yüze katılım için tıklayınız.