Tarih Vakfı > Etkinlikler > Minerva Konuşmaları > ”Minerva Konuşmaları: Tarihte İstanbul” – İstanbul’un Tıbbi Panoraması – Fatih Artvinli

Tarih Vakfı ve İPM iş birliğiyle her ay düzenlenen, Ayşe Köse Badur ve Ayşe Özil’in moderatörlüğünü üstlendiği ‘’Minerva Konuşmaları: Tarihte İstanbul’’ serisinin Kasım ayı konuğu Doç. Dr. Fatih Artvinli, “İstanbul’un Tıbbi Panoraması” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir. Artvinli, konuşmasında İstanbul’un hastanelerini merkeze alarak kentin tıbbi tarihini ele alacak.
Tarihte İstanbul serisinde, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, farklı yüzyılları ve dönemleri kapsayacak biçimde İstanbul’un siyasi, ekonomik, toplumsal ve kentsel varlığı ele alınıyor. 3 Kasım 2022, Perşembe saat 18:00’de Minerva Han’da yüz yüze ve çevrimiçi toplantıda görüşmek üzere.
Çevrimiçi katılıma kayıt olmak için tıklayınız.
Fiziksel katılıma kayıt olmak için tıklayınız.