Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Ortamda Devam Ediyor!

Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Ortamda Devam Ediyor!

Tarih Vakfı ile Koç Üniversitesi ANAMED Kütüphanesi ortaklığında ve Ayşe Ozil’in koordinatörlüğünde düzenlenen Kütüphane Konuşmaları’na Temmuz ayında, Buket Kitapçı Bayrı (Koç Üniversitesi GABAM) konuk oluyor.

7 Temmuz 2020 Salı günü saat 18:00’de uzaktan erişimle gerçekleştirilecek olan “Diyar-ı Rumdan Hikayeler” başlıklı söyleşide, Buket Kitapçı Bayrı doktora tezini geliştirerek yazdığı ve Kasım 2019’da Brill Yayınevi “Medieval Mediterranean” serisinden çıkan Warriors, Martyrs, and Dervishes: Moving Frontiers, Shifting Identities in the Land of Rome (13th-15th Centuries) başlıklı kitabı üzerine konuşacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Haris Theodorelis-Rigas (Koç Üniversitesi) üstleniyor.