Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Devam Ediyor!

Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Devam Ediyor!

Kütüphane Konuşmaları uzaktan erişimle, online ortamda devam ediyor!

Tarih Vakfı ile Koç Üniversitesi ANAMED Kütüphanesi ortaklığında ve Ayşe Ozil’in koordinatörlüğünde düzenlenen Kütüphane Konuşmaları’na Mart ayında, GHOST projesi ekibinden Marinos Sariyannis (Institute for Mediterranean Studies- FORTH), Zeynep Akdoğan (Institute for Mediterranean Studies- FORTH), Feray Coşkun ( Özyeğin Üniversitesi), Güneş Işıksel (İstanbul Medeniyet Üniversitesi), B.Harun Küçük (University of Pennsylvania) ve A. Tunç Şen (Columbia University) konuk oluyor.

2 Mart 2021 Salı günü saat 18:00’de uzaktan erişimle gerçekleştirilecek söyleşinin başlığı “Doğa ve Doğaüstü Arasında: Osmanlı’da Bilimin Sınırları”olacaktır. Bu söyleşide GHOST Projesi ekibi  Rethymno’da (Girit) yürütülmekte olan Ghost projesi üzerinden Osmanlı’da doğaüstü denilen vakaların ve olayların algılanışını ele alacaktır. Söyleşinin moderatörlüğünü Marinos Sariyannis (Institute for Mediterranean Studies- FORTH) üstlenecek.