Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Devam Ediyor!

Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Devam Ediyor!

Kütüphane Konuşmaları uzaktan erişimle, online ortamda devam ediyor!

Tarih Vakfı ile Koç Üniversitesi ANAMED Kütüphanesi ortaklığında düzenlenen Kütüphane Konuşmaları’na Nisan ayında, BMI Araştırma projesi ekibinden Antonios Botonakis (GABAM ve Hellenic Mediterranean University), Alexandros Charkiolakis (The Friends of Music Society) ve Merve Özkılıç (GABAM) konuk oluyor.

6 Nisan 2021 Salı günü saat 18:00’de uzaktan erişimle ve İngilizce olarak gerçekleştirilecek söyleşinin başlığı “Byzantine Musical Instruments Research Project” olacaktır. Bu söyleşide BMI Araştırma Projesi ekibi duvar resimleri, ahşap ikonalar, el yazmaları vb. eserler üzerinde yer alan müzisyen ve müzik aletleri figürlerinden yola çıkarak Bizans seküler müziğini ele alacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Senem Acar (Suna Kıraç Kütüphanesi) üstlenecek.