Tarih Vakfı > Etkinlikler > Akl-ı Kıssa Salı Konuşmaları > Karın Ağrısı: Yemek, Beden ve Bilim Tarihlerini Beraber Düşünmek

Karın Ağrısı: Yemek, Beden ve Bilim Tarihlerini Beraber Düşünmek

Tarih Vakfı’nda Akl-ı Kıssa Salı Konuşmaları seminer dizisi devam ediyor.

Nurşen Gürboğa ve Gülay Yılmaz’ın koordinatörlüğünde hazırlanan Akl-ı Kıssa’da iki haftada bir Salı günleri kadın tarihçiler konuşacak, biz dinleyeceğiz. Seminer dizisinde kadın tarihçilerin çalışmaları, yayınları, araştırma gündemleri ve tarih disiplinine katkıları görünür kılınacak ve muhafazakar ve erkek egemen tarih disiplininde verdikleri varlık mücadelesine dikkat çekilecek.

Serinin üçüncü sunumunda Duygu Yıldırım, “Karın Ağrısı: Yemek, Beden ve Bilim Tarihlerini Beraber Düşünmek” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek. Programın tartışmacısı B. Harun Küçük olacak. Program 5 Nisan Salı günü 19:00’da Tarih Vakfı Youtube kanalından çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Konuşmanın Linki: https://youtu.be/S8sv_AxD54Y