Tarih Vakfı > Etkinlikler > Ankara Tartışmaları > Beden Tıbbın ‘Cinsiyet’ine Uymadığında: Hak, İhlal Ve Mücadele Ekseninde “İnterseks”

• Tarih:
  • Yer: Ankara Tarih Vakfı
  • Adres: Remzi Oğuz Arık Mah. Paris Cad. 49A/1 Çankaya
  • Şehir:

Ankara Tartışmaları, dönemin 5. buluşmasını 15 Kasım’da, KAOS GL’nin katkıları ve Şerife Yurtseven, Ceren Aydın ve Koray Başar’ın katılımıyla yapılacak olan “Beden Tıbbın ‘Cinsiyet’ine Uymadığında: Hak, İhlal Ve Mücadele Ekseninde ‘İnterseks'” başlıklı panelle gerçekleştirdi.

“Beden Tıbbın ‘Cinsiyet’ine Uymadığında: Hak, İhlal Ve Mücadele Ekseninde ‘İnterseks'” KAOS GL & Tarih Vakfı Ankara Şerife Yurtseven, Ceren Aydın, Koray Başar

15 Kasım 2019, 18:00 Adres: Selanik Caddesi 82/30, Tankut İş Merkezi 5. Kat Kızılay

Hülya Türker’in anısına saygıyla.