Tarih Vakfı > Etkinlikler > Ankara Tartışmaları > Beden Tıbbın ‘Cinsiyet’ine Uymadığında: Hak, İhlal Ve Mücadele Ekseninde “İnterseks”

by tarihvakfi

Ankara Tartışmaları, dönemin 5. buluşmasını 15 Kasım’da, KAOS GL’nin katkıları ve Şerife Yurtseven, Ceren Aydın ve Koray Başar’ın katılımıyla yapılacak olan “Beden Tıbbın ‘Cinsiyet’ine Uymadığında: Hak, İhlal Ve Mücadele Ekseninde ‘İnterseks'” başlıklı panelle gerçekleştirdi.

“Beden Tıbbın ‘Cinsiyet’ine Uymadığında: Hak, İhlal Ve Mücadele Ekseninde ‘İnterseks'” KAOS GL & Tarih Vakfı Ankara Şerife Yurtseven, Ceren Aydın, Koray Başar

15 Kasım 2019, 18:00 Adres: Selanik Caddesi 82/30, Tankut İş Merkezi 5. Kat Kızılay

Hülya Türker’in anısına saygıyla.