Tarih Vakfı > Etkinlikler > Minerva Konuşmaları > 1920’lerde Galata: Sokaklar, İşyerleri, Konutlar

1920’lerde Galata: Sokaklar, İşyerleri, Konutlar

‘’Minerva Konuşmaları: Tarihte İstanbul’’ serisinin Ocak ayı konuğu Murat Güvenç, “1920’lerde Galata: Sokaklar, İşyerleri, Konutlar” başlıklı, 19 Ocak 2022, Perşembe saat 18:00’de Minerva Han’da yüz yüze ve çevrimiçi olarak bir konuşma gerçekleştirecektir.

Tarih Vakfı ve İPM iş birliğiyle her ay düzenlenen, Ayşe Köse Badur ve Ayşe Ozil’in moderatörlüğünü üstlendiği Tarihte İstanbul serisinde, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, farklı yüzyılları ve dönemleri kapsayacak biçimde İstanbul’un siyasi, ekonomik, toplumsal ve kentsel varlığı ele alınıyor. 19 Ocak 2022, Perşembe saat 18:00’de Minerva Han’da yüz yüze ve çevrimiçi toplantıda görüşmek üzere.

Çevrimiçi katılıma kayıt olmak için tıklayınız.

Fiziksel katılıma kayıt olmak için tıklayınız.