İlhan Tekeli Tez Ödülü Töreni

26.10.2019 13:30 - 17:30
Ankara

İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı (İTŞKV); Tarih Vakfı’nın kurucu mütevellilerinden, yönetim kurulu üyelerinden ve eski yönetim kurulu başkanlarından olan Prof. Dr. İlhan Tekeli adına düzenlediği İlhan Tekeli Tez Ödülü'nün başvuru ve değerlendirme sürecini Eylül ayı sonu itibarıyla sonlandırmış olup; ödül törenini 26.10.2019 tarihinde, 13:30-17:30 saatleri arasında Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesinde icra edecektir.

Ödül töreninde tez ödül başvurularını değerlendiren jüri heyetinin değerli üyelerinin katılımıyla, İTŞKV Başkanı Prof. Dr. Murat Güvenç kolaylaştırıcılığında "Şehircilik (Kültürü) Alanında Lisansüstü Tezlerin Yönü" başlıklı panel etkinliği de gerçekleşecektir. Panel etkinliğinde jüri heyetinin kişisel gözlem ve tecrübelerinin yanı sıra 2017-2018 başvuruları üzerinden değerlendirmeleri de yer alacaktır.

Panelde gündeme gelecek görüşlerin, Türkiye'de şehircilik (kültürü) alanının özgün karakterini inşa sürecinde temel referans niteliğinde olacağını düşünmekteyiz. Katılımlarınızla güçlenen dayanışmamıza desteğinizi bekleriz.