DükkanDergilerToplumsal Tarih AkademiToplumsal Tarih Akademi: Osmanlı- Türkiye Çalışmaları Dergisi Sayı:1

Toplumsal Tarih Akademi: Osmanlı- Türkiye Çalışmaları Dergisi Sayı:1

Aralık 2022

ISSN: 2979-966X

E-ISSN:2979-9694

Türkiye ve dünya birçok bakımdan güç bir dönemden geçiyor. Hepimiz için zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz.

Tarih Vakfı olarak ilkelerimizden ve değerlerimizden ödün vermeden 2022 yılı boyunca konferanslarımıza, seminerlerimize, panellerimize ve yayıncılık faaliyetlerimize devam ettik. Bütün bu etkinliklerimize gururla bir yenisini daha ekleyerek  Toplumsal Tarih AkademiOsmanlı-Türkiye Çalışmaları Dergisi’ni yayın hayatına dahil ediyoruz.

Tarih Vakfı olarak, Türkiye’de üniversite ve ticari yayınevleri dışında, devlete veya özel sektöre, sermayeye dayanmadan, kendi yarattığı kaynaklara ve gönüllü emeklere dayanan bir sivil toplum kurumu olarak hakemli, akademik bir dergi çıkartmanın heyecanı içindeyiz. Aralık ve haziran aylarında yılda iki sayı olarak çıkacak dergimizin Yayın Yönetmenliğini Yaşar Tolga Cora ve Nurşen Gürboğa, Yayın Yönetmen Yardımcılığını Firuzan Melike Sümertaş ve Cengiz Yolcu üstleniyor.

Değerli Yayın Kurulu Üyelerimiz ve Danışma Kurulumuzun katkılarıyla ilk sayımızla karşınızdayız.

01-136 TV Akademi- 4 Ocak
Yayım Tarihi: Aralık-2022