İstanbul Mektebi Seminerleri "Osmanlı İstanbulu’ nun Levanten Yüzü: Galata-Pera" semineriyle devam ediyor.

“Osmanlı İstanbulu’ nun Levanten Yüzü: Galata-Pera” Semineri 27 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek.

Tarih Vakfı İstanbul Mektebi programı yaz seminerleriyle devam ediyor.

6 Haziran Cumartesi günü kapalı bir gruba Prof.Dr. Namık Sinan Turan’ın verdiği  "Doğu Roma'dan Osmanlı'ya 1000 yıl/İktidar-İkonografi-Mimari" başlıklı seminerin gördüğü ilgi üzerine bu defa  iktidarın karşısına, Pera’ya bakıyoruz:

“ Osmanlı İstanbulu’nun Levanten Yüzü: Galata-Pera” başlığını taşıyan semineri yine Namık Sinan Turan hocamız veriyor. 27 Haziran Cumartesi günü saat 13:00-17:00 arasında gerçekleşecek olan seminer,  arzu eden herkese açık ancak 25 kişiyle sınırlı;  katılım ücreti ise 100 TL.

Galata ve Pera’nın seçilmiş noktalarında verilecek seminere katılmak için tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr’ye yazarak kayıt yaptırmak  ve 25 Haziran Perşembe gününe kadar katılım ücretini yatırmak gerekiyor.